Financiering met Credion

De juiste financiering kan van levensbelang zijn voor de groei of continuïteit van uw onderneming.  Door het veranderende financieringslandschap is het verkrijgen van een financiering niet meer vanzelfsprekend. Credion en GMS hebben elkaar gevonden vanuit een wederzijdse ambitie een sterke partij te zijn voor ondernemers in de retailbranche. Door een passende oplossing te bieden voor ieder financieringsvraagstuk kunnen GMS ondernemers hun ambities realiseren.

In Credion hebben wij als GMS een zeer betrouwbare partner die gespecialiseerd is in het adviseren van alle mogelijke financieringsoplossingen. Met ruim 50 vestigingen in Nederland en meer dan 100 financieringsspecialisten beschikt Credion over een landelijke dekking met een groot (lokaal) netwerk.
Door de samenwerking met Credion voorziet GMS retailondernemers in een financieringsbehoefte of -oplossing voor alle levensfases van een onderneming. Dit varieert van starters die hun financiering rond willen krijgen tot de ondernemer die ondersteuning nodig heeft bij het vinden van een opvolger. Ook helpt GMS zijn klanten bij herfinancieren, reguliere investeringen en vervangings- en uitbreidingsinvesteringen. Daarnaast biedt GMS samen met Credion zijn bestaande klanten een speciale financierings-check. Dit doen zij in samenwerking met Credion om pro-actief financieringsbehoeften te signaleren.

Al sinds 2001 is Credion dé autoriteit op het gebied van bedrijfs- & vastgoedfinancieringen. Credion werkt samen met meer dan 120 geldverstrekkers en hebben zo toegang tot nationaal en internationaal kapitaal.

Door middel van deze samenwerking zijn wij in staat om financieringsoplossingen te bieden voor iedere ondernemersfase van starten tot bedrijfsoverdracht. Hierdoor kunnen we groei en continuïteit realiseren. Heeft u een financieringsvraag of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
Simon Tans

Simon Tans

Senior Bedrijfsadviseur
Vincent de Kok

Vincent de Kok

Directeur