GMS webinars

Wij hebben voor het ‘Training & Coaching’ onderdeel van de GMS toolbox weer twee inspirerende webinars staan op 8 en 15 november aanstaande. Inschrijving gesloten. 
Maandag 15 november – Gastspreker Dennis Warmerdam
Dennis Warmerdam is professioneel hockeyer bij hockeyclub Pinoké en onderdeel van de trainingsgroep van het Nederlands elftal. Een intense zoektocht naar de oorzaak van hevige pijn in zijn onderarm eindigde echter in een nachtmerrie: hij wordt gediagnosticeerd met een zeldzame vorm van kanker. Na een mislukte chemobehandeling lijken zijn mogelijkheden op en neemt Dennis afscheid van de hockeywereld. Hoe ziet zijn toekomst eruit en hoe ging hij om met deze enorme tegenslag?

Dennis Warmerdam weet hoe het is om te presteren onder druk en het maximale uit jezelf, de situatie en de groep te halen. Tijdens zijn webinar reflecteert hij op een pakkende wijze welke lessen hij uit zijn ziekteperiode en topsport heeft gehaald, en vertaalt dit op een interessante manier naar het bedrijfs- en sociale leven. Onderwerpen die aan bod komen zijn (mentale) weerbaarheid, focus en de waarde van kwetsbaarheid.

Deze webinar vindt online plaats op maandag 15 november van 10.00 – 11:00
Aantal plaatsen: 50